Ny kommunikatör på Svenska Ägg

Svenska Ägg välkomnar Pernilla Alsén som ny kommunikatör.

Pernilla Alsén kommer närmast från Lokaltidningen/Östgötatidningen, där hon arbetat som journalist och redaktör i drygt tio år. Med start i maj började hon sitt uppdrag som kommunikatör, med fokus på såväl den interna som externa kommunikationen.

 Pernilla är en viktig förstärkning på Svenska Äggs kansli. Med Pernilla i arbetslaget ökar möjligheterna att nå ut med vårt viktiga kommunikationsarbete, både internt och externt, säger verksamhetsledare Marie Lönneskog Hogstadius.

Här når du Pernilla:

Mobil: 073-823 08 01
Mejl: pernilla@svenskaagg.se

 

 

 

 

 

 

  • Branschorganisationen Svenska Ägg
  • Klustervägen 13
  • 585 76 Vreta Kloster
  • Telefon +46 73- 823 08 90
  • Besöks- och leveransadress:
  • Klustervägen 13
  • 585 76 Vreta Kloster